INFO / BIOGRAFIE

Wie ben ik?

Ik ben Nico Suykens en woonachtig te Aarschot. Van opleiding ben ik opticien-optometrist en dus mijn kennis van optische apparaten zoals lenzen is zeer uitgebreid. Sinds de start van de digitale fotografie (rond 1999-2000) ben ik gepassioneerd door fotografie. Daarom ben ik na enkele jaren naar de kunstacademie gegaan om mijn kennis te vergroten. Door de jaren heb ik veel ervaring opgebouwd met modelfotografie en daaraan verbonden de urbex fotografie (dit is het fotograferen van leegstaande of vervallen gebouwen). Ik had namelijk locaties nodig voor shoots en ben zo gaan zoeken naar verlaten sites/gebouwen om daar fotoreportages te kunnen doen.


Wat kan ik voor u doen?

Bij mij kan u terecht voor :

  • Fotoreportages : babyfoto's, kinderen, trouw, feesten, communie, doop, familiefoto's, fotoshoots, ...
  • Grafische ontwerpen : logo's, affiches, visitekaartjes, flyers, ...
  • Fotografie cursussen : belichting, kadrage, studiowerk, speciale technieken, ...

Prijzen

Prijzen zijn op aanvraag.
Alle offertes zijn 1 maand geldig vanaf de dag van opmaak.
Voor alle reportages zal er een voorschot gevraagd worden van 25%. De rest wordt betaald op de dag van de opdracht.


Wat krijgt u wanneer u een shoot boekt?

  • Voor elke shoot zal een contract ingevuld worden waarin staat wat er mag op de shoot.
  • Tijdens shoots wordt er gewerkt in blokken van 1 uur met een minimum van 2 uur. Bij kinderen is dit 1 uur.
  • Na de shoot worden de foto's zo snel mogelijk bewerkt (meestal binnen de twee weken; indien langer zal dit meegedeeld worden).
  • De foto's worden 'standaard' bewerkt, d.w.z. de belichting wordt juist gezet. Indien er extra bewerkingen nodig zijn, zal dit een extra kost met zich meebrengen.
  • De bewerkte foto's worden doorgestuurd op klein formaat (800px langste zijde). Daaruit kan een selectie gemaakt worden van 10 foto's die op groot formaat doorgestuurd worden. Indien meerdere foto's gewenst worden, zal dit een extra kost met zich meebrengen.
  • Voor trouw- of communiereportages geldt deze beperking niet en worden alle foto's die goedgekeurd zijn aan de opdrachtgever gegeven.
  • De klant zal een link krijgen naar een zip bestand met de foto's. Deze link zal 2 weken beschikbaar blijven.

Auteursrechten

Op alle foto's staat auteursrecht. Dit wil zeggen dat de foto's op geen enkele wijze mogen gewijzigd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf. Ze mogen enkel verkleind worden om bijvoorbeeld op een website gezet te worden.
De foto's mogen niet gebruikt worden voor commerciele doeleinden, tenzij anders afgesproken is met ons.

GDPR

Indien de gefotografeerde persoon niet wil dat de foto's online verschijnen, dient deze dit schriftelijk te melden zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Contact

Indien u meer info wenst kan u het contact formulier invullen en antwoorden wij zo spoedig mogelijk. Indien er binnen de 48u niet gereageerd wordt kan u best telefonisch contact opnemen. Alle gegevens staan onder de rubriek 'Contact'.

Je vind me ook terug op www.fotograaf-info.be.

© 2022 Nico Suykens Fotografie
email : nicosuykens@gmail.com
Blog : https://nicosuykens.wordpress.com